CINE SUNTEM ?

    

 Infiintata in anul 2001 Compania  AAD Techno - Light este o firma cu capital integral romanesc avand ca obiect principal de activitate proiectarea, productia, constructia, comercializarea, instalarea, punerea in functiune, operarea programarea si mentenanta fantanilor arteziene.

 Desi nu pare, domeniul fantanilor arteziene a devenit in ultimii 15 ani un domeniu foarte complex care necesita simultan, pentru finalizarea unui proiect, mai multe discipline de baza:

 -Arhitectura si design

 -Constructii, hidroizolatii, finisaje

 -Instalatii in constructii, instalatii electrice, instalatii hidraulice

 -Automatizari, mecatronica

 -Software, programare

 -Mecanica, tehnologia sudurii

 Totodata ne putem mandrii cu un portofoliu de peste 150 de fantani arteziene reusind ca in anul 2018 sa fim lideri pe piata romaneasca. Tot in anul 2018 am reusit sa finalizam in doar 16 saptamani , impreuna cu finantatorul Apa Nova Bucuresti si producatorul Oase GmbH proiectul Fantanile arteziene Piata Unirii - Bucuresti proiect care a fost omologat de World Record Academy ca " Cel Mai Lung Sir de Fantani Coregrafice Sincronizate din Lume ".

 Cunostintele pe care le avem in acest domeniu si echipa pe care am format-o ne-au permis sa abordam si piete externe: Republica Moldova 6 proiecte, Republica Georgia 2 proiecte.

 Managementul calitatii precum si a personalului este unul din parametrii pe care il urmarim si il imbunatatim continuu, avand in acest moment implementate standarde de calitate precum ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001

 Datorita faptului ca pe plan modial nu exista o disciplina, in cadrul unitatilor de invatamant, care sa pregateasca specialisti in acest domeniu, pregatirea lor se face de catre cei din domeniu, respectiv producatori si integratori de solutii, pregatirea fiind un proces care dureaza 2-3 ani.